Навигатор

Библио база

Јавне набавке

 

 

 

 

Дигитална Народна библиотека Србије

Народнa библиотекa Пожаревaц - Збирка периодике

Програм 2016.

 

Programi 2016.

 

 

 

 

 

Преузмите нашу андроид апликацију

ПРЕУЗМИТЕ Е-КЊИГЕ БЕСПЛАТНО

ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Варошарије

Статут и правилници

СТАТУТ

 

 

 

 

 

Најбољи у 2012.

Члан мреже

       član mreže

ШТА ДА ЧИТАМ?

Инстаграм

Фејсбук

ЕУ-инфо

Како заволети себе? или Како стећи самопоуздање?

У Библиотеци у Костолцу, огранку Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац, у среду 30. августа 2017. године, одржано је предавање о личном развоју појединца, са темом Како заволети себе? или Како стећи самопоуздање? Предавање је одржала Мирјана Стојадиновић, тренер личног развоја, оснивач Центра за лични развој и лидерство Моћ је у вама, ауторка књиге о психичком самоизлечењу и развоју Нека је комшијина крава жива и здрава.

У препуној сали Библиотеке у Костолцу, у домаћинској атмосфери, одржано је једно несвакидашње предавање, као увид у Мирјанине радионице, на којима гости активно учествују у предавању. У једном тренутку, задатак сваког посетиоца био је да устане, поздрави се са што више људи око себе, представи се и каже на шта је поносан у животу. Отуђеност људи је све већа појава у друштву, тако да је овај поступак наишао на велико одобравање и одушевљење свих присутних.

Најздравији пут деловања споља је кроз унутрашњу промену и лични пример. Мирјанина животна прича, веома изазовна и снажна, делом преточена у књигу Нека је комшијина крава жива и здрава, доказује колико један човек  снагом воље, преданошћу и упорношћу може коренито да промени свој живот на боље. Мирјанин слоган је: ,,Чуда се не дешавају, чуда се стварају!''

Мирјана се усавршавала на програмима NLP и Heal Your Life и води радионице широм Србије по лиценци Лујзе Хеј, која је вероватно најпознатији животни тренер и писац популарне психологије данашњице.

Игром судбине, док су у Библиотеци у Костолцу говорили о књигама Лујзе Хеј и њеним поучним програмима, њена дивна душа је тог истог дана, у исто време када је предавање и почело, у својој деведесетој години, напустила овај свет. Костолац је на леп начин, одао почаст овој дивној дами, чије су мисли и афирмације биле  инспирација милионима људи широм света.